Skott: 19 - 25 ( 7 - 5 , 4 - 9 , 8 - 11 )

Den här matchen kunde ha slutat hur som helst!

Vi spelar stundtals riktigt bra men slappnar sedan av och tappar spelet.
Mot slutet rycker vi upp oss rejält och med lite flyt hade vi kommit ikapp. Då vet man aldrig vad som hänt?

FÖRSTA
En bra början, där vi är med i matchen. Skapar en hel del farligheter men är aldrig med på returerna. Nilsby har några farliga lirare som kan göra lite oväntade saker och får sitt mål i en oväntad djupledslöpning. Perioden avslutas med ett powerpaly som var riktigt bra. Synd bara att vi skjuter utanför eller mitt på målvakten. Jag tycker det är en helt jämn period.

ANDRA
Vi startar tveksamt och mycket riktigt kommer 2-0 efter några dåliga ingripanden. Nu kör vi fast och alla våra farligheter kommer bara på sologenombrott. Nog skulle vi gjort något mål i mittperioden men spelet är inte bra. Många vill inte ha bollen och vi får även ett tredje mål i baken innan periodpaus.

TREDJE
Efter lite utskällning i pausvilan kom det ut ett nytt lag till sista perioden. Nu krävdes att alla visade att de vågade och att de ville ha bollen. Vi lyfte oss rejält och fick långa och farliga anfall. Tyvärr hade vi lite otur. Vi träffade målramen två gånger och missade fri lägen. En gång lyckades vi göra ett mål och det var ett långskott från Johannes där forwards skymde målvakten föredömligt. Jag tycker nog att vi skulle haft med oss poäng från Fagerås denna gång.

Kim i målet var riktigt bra idag. han gjorde en del riktit svettiga räddningar.
Bra Kim! Rent lagmässigt var det här en av de bättre matcherna om man ser på det defensiva arbetet. Klart bättre än senast mot Arvika.

Nu får vi komma igen efter Helgerna och fortsätta kämpa så borde vi få anledning att hurra igen efter matcherna.